Honungsrostad müsli
Mamma beställde min müsli till jul, den tar alltid slut på bara någon dag.
Gjorde den på glöggafton när vi hade gärster, den går så fort att göra och är otroligt god.
Alltid gott med det där knapriga lilla söta i sin naturella yoghurt.
Recept:
Havregryn
Kokos
Linfrön
Honung
Torkade tranbär
Pumpafrön
Lönnsirap
Solrosfrön
Russin
Gör så här: blanda havregryn, kokos, linfrön och ungefär 1 dl honung så att det bildas müsli-klumpar, ringla över lönnsirap.
Häll ut på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i 20 minuter på 200°.
Rör om då och då.
När müslin är klar och fått en gyllenbrun färg, låt svalna.
Blanda sedan müslin med tranbär, russin, mer kokos, pumpafrön, solrosfrön.
Klar att äta!



